Det er godt at have vin til glasset, og det er rigtig godt med det rigtige glas til vinen. Det er ikke tilfældigt, at der findes rødvinsglas og hvidvinsglas i forskellige størrelser, for glassets form og størrelse er afgørende for, hvordan vinen arter sig og udvikler sin smag. Man behøver ikke at være kender for at opleve denne forskel. Det er let at smage, hvor meget mere smag en god rødvin udvikler i et rødvinsglas frem for en simpel kop.

Drikker du rødvin af et Spiegelau rødvinsglas, så får du alle noterne med. Du kan slynge og ilte vinen i disse glas, så vinen viser alle sider af sine smagsnuancer. For Spiegelau har udviklet glasset, så vinen fremstår optimal i aroma og gane. Det er et løft til oplevelsen af en god vin at drikke den af denne type glas. Der er tale om et hæderkronet mærke, når det kommer til vinglas. De er smukke og funktionelle på samme tid.

Lad vinen komme til sin ret

Om det er rødvin eller hvidvin, du skal smage, så er Spiegelau vinglas et af de bedste valg, du kan træffe. Der kommer mere smag ud af vinen i disse vinglas. Og smukt ser det ud, når du slynger vinen og lader den afgive dufte og smagsnuancer, der vækker jubel i dine sanser. Det er vinglæde at drikke vin af et Spiegelau-glas.

Er du til mousserende vin, og i særdeleshed Champagne, så har Spiegelau også et glas til den fornøjelse. Lad de perlende bobler springe i deres højstilkede glas og nyd den skønne smag, der får optimale betingelser. Det er en nydelse for både smagssansen, lugtesansen og for øjet, der skuer et smukt formet glas fra Spiegelau.

Glas til den gode vin

Det er synd for god vin at blive hældt på tarvelige glas. Spiegelau-glas har klasse og elegance og vil pryde ethvert middagsbord på smukkeste vis. Spiegelau glas forskønner en aften med vennerne omkring en dejlig menu med god vin til. Det er en glæde at holde et af disse glas, og dine gæster vil føle sig godt tilpas med de fine vinglas i hånden. Skål!