Har man en bogreol eller en hylde med bøger, så kender man helt sikkert problemet. De der bøger har det med at vælte. Det er naturligvis ikke noget bøgerne tager skade af, men de fleste synes nok at det ser rodet ud, når bøgerne ikke står pænt på række. Man kan gøre mange ting for at få bøgerne til at makke ret. Mange bruger vaser og krukker som stoppere for enden af bogrækkerne, men de fleste ender med at anskaffe sig rigtige bogstøtter.

En bogstøtte kan forhindre det helt store skred i bogrækkerne på hylder og i reoler. En bogstøtte er vejen til orden i bøgernes geledder. Et enkelt, men helt igennem nyttigt stykke inventar, der forhindrer bøger i at vælte. Har man en bogstøtte for enden af en række bøger, så har man styr på sagerne og smuk orden i bøgerne. En bogstøtte er et must for enhver bogsamler, stor eller lille. Og flot ser det ud, når der er orden i reolen.

Undgå det alt for kendte bogskred

Lad os sige at man har en række på femten bøger og man lige skal læse lidt i bog nummer ni. Når man er færdig og vil sætte den på plads, så opstår der et skred i de bøger, der står yderst, medmindre man har sikret dem med en bogstøtte. Et skred som kan være bøvlet at skulle rydde op i hver gang man har kigget i en bog.

Derfor er det en god idé at have en bogstøtte for enden af hver række af bøger man har. Det giver kontrol og styr på bøgerne. Og det ser flot ud med snorlige rækker af bøger, der står flot i rækker på hylderne i bogreolen. En bogstøtte er de garanti for en smuk bogreol i et smukt hjem.

Et hjem med bøger

Bøger har udstråling. Det giver god stemning i et hjem med et par rækker af gode bøger i bogreolen. Ikke alene udstråler de, at her bor et vidende og nysgerrigt menneske. De er også med til at dæmpe lydene i en stuen, så den bliver mere behagelig at opholde sig i.