Det er spændende at bygge. At få bygget sit eget hus fra grunden, og indrettet de, så det passer til dig og din familie, er en glæde, der holder i mange år fremover. Og der er mange forskellige fagfolk inde over, når man bygger. Alle har hvert deres speciale, og sammen bygger de et hjem for dig og familien, som gerne skulle bringe glæde og tryghed, både på kort sigt, og på den lange bane. Et nybyggeri er noget helt specielt, som ikke mange får lejlighed til at opleve.

Det er lovpligtigt at Energimærke nybyggeri, så der er fuld klarhed over om alle forskrifter er overholdt. Der er krav til isolering og andre byggekrav, der skal være opfyldt, når man skal Energimærke nybyggeri. Det giver myndighederne vished om at dit nye hus overholder lovene og du får vished om at energiforbruget lever op til moderne standarder. Få fat i de rigtige eksperter, når du skal Energimærke nybyggeri. Det er nemt at få fat i disse folk, hvis du henvender dig på rette sted.

Udfyld formularen online

Hvis du går ind på Botjeks hjemmeside, vil du kunne finde en side om hvordan man skal Energimærke nybyggeri. Her finder du også en formular som du kan indsende online. Indenfor 24 timer vil du få en henvendelse, så I kan aftale dato og tidspunkt for energikonsulentens besøg. Det er meget enkelt og lige til. 

Når energikonsulenten kommer, så går han i gang med at tjekke boligen for alt, hvad der skal til, når man skal Energimærke nybyggeri. Det er en grundig gennemgang, som munder ud i en rapport, der så danner grundlag for energimærket. Man kan ikke selv Energimærke nybyggeri. Der skal en uvildig konsulent til, som kan foretage de nødvendige undersøgelser.

Flyt ind i et lovligt byggeri

Når din nybyggede ejendom er energimærket, så kan du med sindsro flytte ind med familien. Energimærket holder i ti år, så du kan regne med at det hele holder, også på lang sigt. Det giver tryghed at Energimærke nybyggeri. Både for dig og for en eventuel fremtidig køber.