Mange vælger at købe ny bil før den gamle er slidt op. Det giver god mening fordi der hele tiden kommer nye, spændende features, som er værd at have med, i livet som bilist. En ny bil har ofte lavere brændstofforbrug og mere nyttig teknik i kabinen. Der er mange gode grunde til at komme videre med en ny bil, men hvis den gamle stadig er godt kørende, så giver det god mening at sælge den, så andre kan få glæde af den. Og så man selv kan få et tilskud til den nye.

Men der er meget jura og en del papirarbejde forbundet med salg af brugte biler. Skal du af med dit gamle køretøj, så sælg din bil til Autobasen, hvor du kan få hjælp med alle dokumenterne, samtidigt med at du får adgang til en kundedatabase, der forøger dine muligheder for et hurtigt salg. Har du brug for eksperthjælp, så sælg din bil til en autoriseret forhandler med den fornødne ekspertise og erfaring. Det kan helt sikkert godt betale sig.

Udfyld en simpel formular og kom i gang

Gå som sagt ind hos Autobasen og sælg din bil. Når du har indsendt formularen, går der højst 24 timer før du har et tilbud med en prisvurdering. Kan du godkende prisen, så fremsender Autobasen et købsbevis som du skal underskrive. Derefter aftales tid til afhentning og pengene overføres til din konto. Hvis du ser dette som en god plan så sælg din bil på denne måde og slip for alt det juridiske.

For der er mange juridiske spidsfindigheder forbundet med et bilsalg. Det kan godt betale sig at lade en forhandler om den sag. Så sælg din bil til en forhandler, som gør det hele meget nemmere for dig. Det er rat ikke at skulle spekulere over disse ting, og en lettelse at komme hurtigt videre. Et brugtbilsalg er en omstændelig affære, hvis man ikke har erfaringen og ekspertisen.

På vejen i ny bil

Med et tilskud fra salget af din gamle bil, kan du købe den ny og sætte dig ind i alt det friske.